יהב הפקות
phone3, phone, contact, telephone, support, call
למידע, ייעוץ או הצעת מחיר
יובל רווח:
052-366-8886
הפקת סרטוני תדמית- צריך לדעת לרגש!
במידה ואתה מעוניין לחשוף קו מוצרים חדש, או לפנות לקהל יעד חדש, מומלץ להפיק סרטון מוצר שיווקי, אשר משמש כמקדם מכירות עקרי של קו המוצרים.
במידה ואתה מעוניין להציג את העסק כמוביל בתחומו, ולהגדיל חשיפה ללקוחות חדשים, מומלץ להפיק סרטון תדמית לעסק.
צפה בקישור זה במגוון גדול של סרטוני תדמית, אשר הופקו לעסקים שונים, החל מעסקים קטנים ועד לחברות תעשייתיות, וכן לחברות הייטק.

יהב הפקות- סרטוני תדמית לעסקים


האם באמת אנחנו חיים בעולם 'קר ומנוכר'?

 בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפך. יותר ויותר מדברים על עולם 'קר ומנוכר'. עולם בו החברים שלך הם וירטואלים, אנשים פחות מדברים, אלא מעדיפים לשלוח הודעות ווטסאפ קצרות, ולפעמים אפילו סתם אימוג'י. כולם עם הראש בטלפון כל הזמן. לפעמים אני רואה זוגות יושבים בבית קפה, כאשר שניהם במקום לדבר 'תקועים' בטלפון. ברור שכל זה גורם לחשוב שאנחנו חיים בעולם 'קר ומנוכר', ולכן גם כדאי שהמסרים השיווקיים שמנסים להעביר לקהל היעד צריכים להיות יותר אינפורמטיבים וקצרים, כך שיוכלו לזכות בתשומת הלב של הלקוחות הפוטנציאלים. 

 

אבל, האם באמת סגנון הרכישה של אנשים השתנה?

כשאני חושב על התהליכים שעוברים עליי, כאשר אני מתכנן לרכוש משהו חדש, זה תמיד תמיד מתחיל בחיפוש, על מנת לקבל מידע שחשוב לי לצורך החלטת רכישה, כי אני מאמין שהרכישות שלי הן 'מושכלות'. אבל, כמעט תמיד אחריי שרכשתי משהו חדש, וכמעט לא משנה אם מדובר על משהו טיפשי, ועד למוצר הכי מתוחכם, כשאני מנסה להסביר לעצמי למה רכשתי דווקא מספק א' ולא מספק ב', נכנס שיקול רגשי. נראה שהתחברתי לספק א', או בגלל שהחברה נראתה לי יותר אמינה, או אנשים יותר נחמדים, או תכונה במוצר שריגשה אותי שלא הייתה אצל המתחרים, וכן הלאה סיבות שרובן סיבות רגשיות, ובטח לא מושכלות.

חשבתי, 'טוב זה רק אני'. אז מסתבר שזה לא רק אני. המון מחקרים מצביעים על החלטות קנייה של לקוחות, גם בימים אלו, שמבוססות על החלטה רגשית לרכוש דווקא מוצר מסויים מיצרן מסויים, ולא מהמתחרים. גם כיום, חברות שמצליחות לרגש את קהל היעד שלהם, זוכות למירב תשומת הלב. שימו לב שכתבתי 'ריגשו את קהל היעד'. אני לא מאמין שיש מוצרים שמתאימים לכולם. לכל מוצר יש קהל יעד מאוד ספציפי. אם יודעים לזהות נכון את קהל היעד, להבין מה מרגש אותו, ומעבירים לו את זה בצורה מקצועית- סיכוי גדול שאותו קהל יעד יתניע תהליך של רכישה, או לפחות תהליך לקבלת מידע נוסף תוך יצירת קשר עם היצרן. 

מכיוון שהכלי השיווקי היעיל ביותר כיום הוא סרטון תדמית, מי שמצליח להפיק סרטוני תדמית שמרגשים את קהל היעד- לקוח את הקופה, וכן גם כיום!

 ראו סרטון תדמית של תוכנת סינכרון גידולים חקלאיים בינלאומיים

בשנים האחרונות, התקבעה מחשבה שהצגה של תוכנה חדשה, או אפליקציה מתקדמת, עדיף להציג בסרטון תדמית קצר באנימציה. בצורה כזו ניתן באופן חביב למדי להסביר פעולה גם של תוכנות הכי מתוחכמות, ולפשט אותן ללקוחות. הבעיה, שצורת הצגה שכזו לא מרגשת, ופחות מניעה לפעולה. התוכנה שהחברה הישראלית פיתחה, מאפשרת להזין את העולם בצורה מבוקרת ומסונכרנת, החל מהמגדל הבודד שנמצא אי שם, ועד ללקוח הסופי שקיבל את המוצרים ברשתות השיווק, כאשר התוכנה מאפשרת לסנכרן את כל שרשרת האספקה בכל מקום בעולם. לכאורה, יכולנו להפיק סרטון תדמית נחמד באנימציה, שיסביר את פעולת התוכנה. אבל, מכיוון שמדובר על נושא שהוא 'בנפשנו', עם בעיות מאוד קשות בסינכרון גלובלי של גידולים חלקאיים, כך שבמקומות מסויימים יש שפע שנזרק לפח, בזמן שבמקומות אחרים יש חוסקר משווע שגובל ברעב. החלטנו לכן להפיק סרטון תדמית המבוסס כולו על צילומי וידאו, הן בהצגת הבעיה, הן בהצגת הפתרון, והן בהצגת החברה שפיתחה את התוכנה. באופן כזה, קהל היעד שהכי חשוב לו שיווצר סינכרון בינלאומי, יתעניין בחברה שפיתחה את התוכנה, ובמידה ונוצר אמון בחברה, הלקוח הפוטנציאלי מתחבר רגשית לחברה ולפתרון, וכמובן ישמח לקבל מידע נוסף לקבלת החלטות. זה היה התכנון, ובפועל הוכח שכמדויק. סרטו התדמית שהופץ לקהל היעד יצר ביקוש גדול לתוכנה במקומות רבים בעולם. 

אז איך יוצרים סרטוני תדמית מרגשים?


בכדי שסרטוני תדמית שאתם מפיקים, יתליחו לרגש את קהל היעד, מומלץ להקפיד על הנושאים הבאים:

1. הגדרת קהל היעד- חשוב לזהות בצורה הכי מדוייקת את קהל היעד, ולנסות להגדיר אותו בצורה הכי מפורטת, כאילו מציגים 'אדם בודד מסויים'. כאשר חברת ההפקות מבינה למי רוצים לפנות בצורה מדוייקת, ניתן ללמוד מה הכי מרגש את אותו קהל יעד, ולמקד את המסרים השיווקיים בכזה אופן.

2. להיות כנים ואמינים- כנות ואמינות הם המרכיב החשוב ביותר לצורך רכישת קהל היעד. מומלץ לחשוף ללקהל היעד את כל מה שמחזק את האמינות של החברה והמוצרים. תזהרו מסופםרלטיבים והכרזות מפוצצות בסגנון 'המוצר הכי טוב בעולם' (גם אם אתם חושבים כך, והיו לי כאלה לקוחות שבאמת האמינו שהמוצר שלהם הולך להפוך את העולם, והם הוכלים להיות ה'אפל' הבא). 

3. תרבו בצילומי וידאו- אין כמו מראה עיניים, ווידאו עושה את זה בצורה הכי טובה. כמובן, כל הצילומים חייבים להיות הכי מקצועיים שאפשר, עם תאורה טובה וציוד מקצועי, וכל מה שמצולם חייב להראות 'מיליון דולר'. אל תתפשרו בהכנת מקומות לצילומים של סרטוני התדמית. הכל חייב להראות טוב ומקצועי. צילום מקצועי בוידאו מאפשר ללקוח להרגיש כאילו הוא ממש רואה את המוצר, משתמש בו וחווה את ההרגשה הטובה של אחרי רכישה. זה הכי מחבר רגשית את הלקוח הפוטנציאלי לחברה ולמוצרים שמוצגים בסרטון התדמית.

4. תניעו לפעולה- אבל לא באגרסיביות- אתרי אינטרנט של הזמנת כרטיסי טיסה משתמשים בטריק הזול של '4 כרטיסים אחרונים', או 'חצי שעה לסוף המבצע'. מסתבר שטריקים אלה עובדים על חלק מהאנשים. עדיין, אם רוצים לחבר רגשית לקוח פוטנציאלי לחברה או מוצר, חשוב להניע אותו לפעולה, אבל לא באגרסיביות ולא בטריקים זולים. עדיף פי כמה ניסוחים כגון: 'אתם מוזמנים ליצור קשר לקבלת מידע נוסף'.


בקיצור, אולי העולם סביבנו הפך לקר ומנוכר, אבל עדיין החלטות רכישה בהרבה מקרים מבוססות על חיבור רגשי של הלקוח הפוטניצאלי לחברה ולמוצרים, כפי שמוצגים לו בסרטוני התדמית.

מאמרים נוספים בבלוג זה, שאולי יעניינו אתכם:



סרטון תדמית- ליצור חוויה חדשה לקהל היעד

                              
המחיר היקר של סרטון תדמית זול

 ראו סרטון תדמית למיזם בשוק האמריקאי שהפקנו לאחרונה

מדובר על מיזם של גיוס כספים מנוצרים אוונגליסטים אוהבי ישראל, עבור עסקים קטנים שנמצאים בקו העימות. בכדי להצליח בכזה מיזם, חייבים לרגש את הלקוחות. זה בדיוק מה שסרטון תדמית זה עושה: קודם כל מציג את היופי של הארץ, שנקטע באכזריות על ידי ירי של קסאמים, והתוצאות של הירי, הןמבחינת אנשים שנפצעו, ילדים מבוהלים, ותשתיות שנהרסו. הכל מוצג בסרטון התדמית בצילומי וידאו מהשטח. את התוכנה שתומכת במיזם שילבנו בסרטון התדמית, לא באנימציה, אלא בצילומי מסך אקטיביים, מה שנותן לצופים לראות בדיוק איך נראה האתר, מה הם מקבלים, ובמי הם תומכים.