יהב הפקות
phone3, phone, contact, telephone, support, call
למידע, ייעוץ או הצעת מחיר
יובל רווח:
052-366-8886
האם יש מקום לרגש בסרטון תדמית?

האם אנחנו בעידן קר ומנוכר?


הרבה מדברים על כך שאנחנו כיום חיים בעידן קר ומנוכר וחסר רגש. פייסבוק הקצינה את תחושות, כשהחברים שלנו הם בכלל וירטואלים. אצל חברה צעירים רואים ירידה משמעותית ביכולת של תקשורת בין-אישית, כשאימוגי בכלל מחליף הבעת רגשות. אין ספק- עדין קר ומנוכר.

בעבר, נושא הרגש היה חשוב למכירות. נטען, שאם לקוח פוטנציאלי יוצר קשר רגשי עם העסק, או המוצרים שהוא מציע, זה הופך למקדם מכירות מספר 1. לכן, מנהלי שיווק ומכירות בחנו דרכים מגוונות ויצירתיות להשפיע על הרגש של לקוח פוטנציאלי, בכדי להפוך אותו ללקוח בפועל. זה גם בא לידי ביטוי בצורה בולטת בסרטי תדמית לעסקים.

אבל, אם כיום אנחנו חיים בעידן קר ומנוכר, איך זה אמור להשפיע על סרטוני תדמית לעסקים? האם מומלץ להימנע מרגש?
לסיכום, מומלץ לשלב בסרטוני תדמית רגש, אם יש לו משמעות מבחינת קבלת החלטת קנייה של לקוחות פוטנציאלים. לדוגמא, מוצרים ושירותים למשפחה, לילדים, למבוגרים, שאלת חיים ומוות וכד. במקרים אלה מומלץ להפיק סרט המצולם בוידאו, מה שמגדיל את ההזדהות עם המוצר או השירות.



אולי יעניין אותך גם:     שילוב קריינות מקצועית בסרטוני תדמית


                                  שילוב גרפיקה דינאמית בסרטי תדמית לעסקים
 

מנהל שיווק - מעוניין לחזק את התדמית של העסק?

מעוניין להיכנס לשווקים חדשים עם קו מוצרים מתקדם?
 

ראה תחילה סרטון תדמית למערכת ניהול דיגיטלית של קווי ייצור

מה מייחד סרטון תדמית זה?

מדובר על סרטון תדמית קצר, אשר מציג מערכת לשיפור הניהול של קווי ייצור בתעשייה, באמצעות שימוש בטכנולוגיה חדשנית. הפתרון הוא טכנולוגי, והסרטון די חף מרגשות. לא מראיינים את האנשים שפתחו את המערכת, לא רואים התרגשות של המשתמשים במערכת, וכל הסרט מובל על ידי קריין מקצועי, שמציג את הפתרון בצורה מקצועית ומעניינת.
 

אז מה אני בעצם טוען, שאין טעם לשלב רגש בסרטוני תדמית לעסקים?

ממש לא. הדוגמא הקודמת מדברת על פתרון טכנולוגי לתעשייה. בסרטון כזה לא היתי ממליץ לשלב כיום רגש, אלא להתמקד בפתרון. אבל, יש הרבה נושאים עבורם הייתי בהחלט מציע לשלב רגש.

ראה לדוגמא סרטון תדמית לחברה המספקת שירותי פונדקאות

כאן הסיפור שונה לחלוטין. מדובר על סיפור הצלחה של זוג מקהילת להט"ב, שנמנע מהם להוליד ילד במסגרת פונדקאות בארץ, ונעזרו בחברת תמוז פונדקאות בתהליך שבוצע בהצלחה בחו"ל. הזוג פשוט מספר למצלמה את התהליך שעברו, ואת הסיוע המצויין שקבלו מהחברה, כשבמקביל רואים הרבה צילומים של התינוק החדש שבמשפחה. אין ספק- כאן הרגש מוביל, והסרט 'עשה' את העבודה, ובהחלט קידם את תמוז.
 

אם כך- מתי כדאי לשלב רגש בסרטון תדמית?

מומלץ לשלב רגש בסרטוני תדמית על פי העיניין. שני כללי אצבע להחלטה בנושא:

מומלץ לשלב רגש- כאשר מדובר על מוצר או שירות לעיניין משפחתי, לילדים, או דווקא למבוגרים, נושא של חיים ומוות, או כל נושא אחר בו לרגש יש משמעות בקבלת החלטות- בהחלט מומלץ להפיק סרט המצולם בוידאו, כך שהלקוחות הפוטנציאלים יראו בעין את הפתרון, יזדהו איתו ויתחברו רגשית למוצר או לשירות. 

לא מומלץ לשלב רגש- בפתרונות טכנולוגיים, אפליקציות חדשניות, תוכנות מתקדמות או כל נושא שמשדר חדשנות וקידמה, מומלץ להימנע מרגשות, אלא דווקא להתמקד במוצר ובערך שהוא נותן ללקוחות. ניתן להפיק את הסרטון בוידאו או באנימציה, על פי מה שמעביר את המידע בצורה היעילה ביותר

ראו סרטון תדמית למערכת תאורה חדשנית לבית שהפקנו לאחרונה

 לצורך קידום שיווקי של מערכת תאורה חדשנית לבית, הפקנו סדרה של סרטוני תדמית, כאשר בכל סרטון ביימנו סיטואציה בייתית מוכרת לכל משפחה, והראנו איך התאורה החדשנית פותרת בעיות. באופן כזה, סרטוני התדמית פנו בעיקר לרגש, למרות שמדובר בסך הכל במערכת תאורה לבית. הסרטונים סכו לחשיפה גדולה בפייסבוק, וקידמו שיווקית משמעותית את המערכת. 
במידה ואתה מעוניין לחשוף קו מוצרים חדש, או לפנות לקהל יעד חדש, מומלץ להפיק סרט מוצר שיווקי, אשר משמש כמקדם מכירות עקרי של קו המוצרים.
במידה ואתה מעוניין להציג את העסק כמוביל בתחומו, ולהגדיל חשיפה ללקוחות חדשים, מומלץ להפיק סרטון תדמית לעסק.
צפה בקישור זה במגוון גדול של סרטוני תדמית, אשר הופקו לעסקים שונים, החל מעסקים קטנים ועד לחברות תעשייתיות, וכן לחברות הייטק.

יהב הפקות- הפקת סרטוני תדמית לעסקים

ראו סרטון תדמית למיזם בשוק האמריקאי שהפקנו לאחרונה

סרטון תדמית זה נועד לקדם שיווקית מיזם בשוק האמריקאי. היזמים רצו לקבל תמיכה כספית מאמריקאים לעסקים קטנים בקו העימות בארץ. הדרך הכי יעיחלה לעשות את זה הייתה דרך יצירת רגש הזדהות עם המצוקה של אותם עסקים קטנים שבקו העימות. את זה השגנו דרך הצגה בוידאו של מראות מהארץ הנהדרת, אשר מופרים לאחר ירי קסאמים בקו העימות, והטראומה של האנשים שחווים את זה על בסיס יומי. בנוסף הוצגו כמה עסקים קטנים לדוגמא, שרובם עסקים משפחתיים קטנים, שמתקיימים מעבודה קשה בעסקים הקטנים. זה כמובן גם מחזק את הרגש שעולה בצופה.