יהב הפקות
phone3, phone, contact, telephone, support, call
למידע, ייעוץ או הצעת מחיר
יובל רווח:
052-366-8886
מה מיוחד בסרט התדמית של LoveIsrael?

מהו מיזם LoveIsrael?

חברה ישראלית הקימה מיזם בשוק האמריקאי, במטרה לתמוך בעסקים קטנים ומשפחתיים שנמצאים בקו העימות. עסקים שתלויים במצב הסכסוך, ובעיקר לאורך הגבול עם עזה. כל ירי קסאמים משבש את החיים שסביב העוטף, וכמעט משבית לחלוטין את הפעילות העסקית של אותם עסקים קטנים. המיזם מעודד אמריקאים, לרכוש חבילת הפתעות שאתר LoveIsrael, כאשר כל ההפתעות הן מוצרים שאותם עסקים קטנים שבקו העימות מייצרים. ניתן לרכוש הפתעות בעלויות שונות, והמוצרים שמקבלים 'בהפתעה' הם בהתאם לגודל ההשקעה. 

 ראו תחילה את סרט התדמית שהפקנו לטובת קידום המיזם בשוק האמריקאי:
במידה ואתה מעוניין לחשוף קו מוצרים חדש, או לפנות לקהל יעד חדש, מומלץ להפיק סרטון מוצר שיווקי, אשר משמש כמקדם מכירות עקרי של קו המוצרים.
במידה ואתה מעוניין להציג את העסק כמוביל בתחומו, ולהגדיל חשיפה ללקוחות חדשים, מומלץ להפיק סרט תדמית לעסק.
צפה בקישור זה במגוון גדול של סרטי תדמית, אשר הופקו לעסקים שונים, החל מעסקים קטנים ועד לחברות תעשייתיות, וכן לחברות הייטק.

יהב הפקות- סרטי תדמית לעסקים

 סרט תדמית למיזם LoveIsrael

מדובר על סרט תדמית באורך של כ- 2 דקות, אשר נבנה במטרה לעורר רגש אהדה לישראל במהלך הצפייה בסרט התדמית. הסרט נפתח בצילומי וידאו של ישראל היפה והמרשימה, אשר נגדעים לפתע באזעקה בעקבות יריר קסאמים. האוירה מיד משתנית לתמונות של ילדים במנוסה לעבר מקלטים, ובתים שניזוקו בעקבות ירי הקסאמים. המוזיקה לאורך כל הפתיח דרמטית, בהתאם לויז'ואל המוצג. בלשב הזה מתחילים לדבר על המיזם שנקרא LoveIsrael, דרך מסך ראשון של אתר של המיזם. לאחר מכן, מציגים שלושה עסקים קטנים ומשפחתיים, שפועלים בקו העימות, והמוצרים המיוחדים שהם מייצרים, כמו: מוצרי אומנות מחלקי קסאמים, דבש מכוורות או מוצרי שוקולד. בכל עסק רואים בעיקר את האנשים שמאחורי העסק, תוך כדי עבודה, מה שמחבר את הצופה עם האנשים. המוזיקה כמובן יותר קצבית ומעוררת. סיום סרט התדמית הינו כניסה לאתר המיזם, כך שניתן לראות את תחומי המוצרים השונים שניתן לקבל במסגרת ההפתעות, אחריי רכישה של הלקוחות. וכמובן לבסוף- הנעה לפעולה של הצטרפות למיזם למען המשפחות שהוצגו בסרט.

לסיכום, סרטי תדמית שיוצרים רגש והזדהות עם בעיה מסויימת, הם גם המניים ביותר לפעולה, אם משתמשים בכלים שמעורים רגש אצל קהל היעד. כלים כגון: סיפור טוב, צילומי וידאו ומוזיקה מעוררים רגש בכל סרט תדמית. 

 



למידע שימושי נוסף בנושא:      עלות הפקת סרטי תדמית-  לחץ כאן



                                             מגוון סרטי תדמית לעסקים-  לחץ כאן


 

מהם הכלים ליצירת רגש בסרטי תדמית?

 
במידה ומעוניינים להפיק סרטי תדמית שמעוררים רגש אצל הצופה בסרט, מומלץ להיעזר בכלים הבאים:

1. קודם כל סיפור- הדבר החשוב ביותר ליצירת רגש אצל מי שצופה בסרט התדמית הוא בניית סיפור. מדברים כיום הרבה על סטורי-טלינג (Story-Telling), שבו שמים דגש לא רק על בניית הסיפור, אלא איך להעביר את הסיפור בצורה מעניינת. אבל קודם כל- נדרש סיפור. מי שמתמחה בכך הם קופירייטרים. בכדי שהם יוכלו להכין סיפור מרגש, הם אמורים לקבל בריף על הנושא שיוצג בסרט התדמית. את הבריף מכינים במשותף עם הלקוח, במטרה להבין לעומק מי קהל היעד, ומה המסרים העיקריים שמעוניינים להעביר אל אותו קהל יעד. הקופירייטר, על בסיס הבריף, מכין את הסיפור, במטרה ליצור עיניין אצל הצופה, הזדהות ובעקבותיו- רגש שמניע לפעולה. כמובן, לכל סיפור צריך להיות: פתיח, גוף הסיפור וסגיר. החלק שהכי מחבר את הצופים לנושא הוא כמובן הפתיח. פתיח מוצלח, לא רק שומר את הלקוח הפוטנציאלי לצפות בכל סרט התדמית, אלא גם אמור לחבר אותו רגשית כבר בשלב הזה. חיבור רגשי יהיה רק אם קהל היעד אכן מזדהה עם הנושא כפי שמוצג בפתיח. מומלץ מאוד להימנע מחוש הומור בסרטים שאמורים לעורר רגש, מכיוון שהומור הוא מאוד אינדיבדואלי. מה שמצחיק אדם אחד, עלול לפגוע באדם אחר. 

2. צילומי וידאו- סרט תדמית באנימציה מתקשה לעורר רגש, לכן מומלץ מאוד להרבות בצילומי וידאו בסרט תדמית שמעוניין להעלות רגש. חשוב שצילומי הוידאו יכללו אנשים, ובמיוחד אנשים שיוצרים אמפטיה, או דרך הסיפור או דרך המראה. בשלב בו מוצגת הבעיה, האנשים אמורים להראות מוטרדים או דואגים. בשלב בו מוצג הפתרון, האנשים אמורים להראות מאושרים, כאילו הם אחריי שהבעיה נפתרה להם. אם לא ניתן להשיג צילומי וידאו של אנשים, אפשר להסתפק בצילומי סטילס (כמו שעשינו בסרט למעלה). בכל מקרה, גם צילומי הסטילס וגם צילומי הוידאו חייבים להיות באיכות גבוהה, ולהיות כאלה שצולמו על ידי צלם מקצועי. חובבנות רואים מיד, וזה משליך על הצופה. זה בטח לא יוצר הזדהות, אולי אפילו להיפך- יוצר רתיעה.

3. לוקיישן (מקום הצילומים)- מקום הצילומים צריך לשקף את האוירה של הסיפור. מומלץ שהצגת הבעיה שבשלב הראשון של הסרט תצולם במקומות סגורים וחשוכים, או עם תאורה נמוכה, כך שתשקף 'קדרות וסגירות'. בשלב הצגת הבעיה מומלץ לצלם במקומות פתוחים, ירוקים ומוארים מאוד.

4. מוזיקת רקע- מוזיקה הוא הכלי החזק ביותר לעורר רגש, הן בסרטי קולנוע והן בסרטי תדמית. מומלץ שבסרטי תדמית בהם מעוניינים לעורר רגש- להלחין מוזיקה מקורית, ולא כזו שנרכשה ממאגרי מוזיקה, על מנת שאפשר יהיה ליצור מקסימום הזדהות דרך המוזיקה שהותאמה במדויק לסרט ולקהל היעד. 

5. צילומי מסך אקטיביים (Dynamic Screen Shots)- אם הפתרון מבוסס על תוכנה, אפליקציה או אתר אינטרנט, מאוד חשוב להציג את מסכי התוכנה או האתר, באמצעות צילומי מסך אקטיביים, שמשקפים במדויק את המראה שיוצג ללקוח, ולא דרך אילוסטרציות או דמיות מקורבות של המסכים, שאז לא ברור בדיוק מה הלקוח אמור לקבל, וזה כמובן יוצר פחות הזדהות ופחות מניע לפעולה.

 ראו סרט תדמית לחברת אקולוג'יק שהפקנו לאחרונה

גם סרט תדמית זה הינו עבור חברה שפיתחה תוכנה, ומעוניינת עכשיו לשווק את התוכנה בחו"ל. בעבר, לכזו תוכנה היינו מפיקים סרט תדמית קצר באנימציה, שהיה מסביר את יכולות התוכנה בצורה פשוטה וברורה. אבל כיום, גם מכיוון שלקוחות הפכו לחשדניים, וגם מכיוון שמדובר על תוכנה שהיא ברמה של הצלת חיים, הוחלט להפיק סרט שיחבר רגשית את הצופים לפתרון, ובנוסף- יציג את החברה שפיחתה את התוכנה, כך שלקוחות יוכלו לראות שמדובר על חברה קיימת ושהוא יכול לסמוך עליה. סרט תדמית זה בהחלט עשה את העבודה, ועסזר לשווק את התוכנה ללקוחות בחו"ל.