בכל שנה מתלבט מחדש איך להציג את חברת ההפקות שלנו- יהב הפקות
בכל תחילת שנה, יהב הפקות- סרטוני תדמית לעסקים מפיקים סרטון תדמית שאמור לייצג את החברה. בדרך כלל, חברות הפקה מפיקות סרטון קצר שנקרא: שואוריל Showreel, שכולל קטעים קצרים מתוך ההפקות של השנה האחרונה. סרטון תדמית שכזה מייצג את סגנונות ההפקה השונים של החברה, כפי שבאו לידי ביטוי במגוון סרטוני התדמית שהחברה הפיקה בשנה הקודמת. ההתלבטות בדרך כלל היא איזה קטעים לבחור, איך לסדר אותם בזה אחר זה לאורך הסרטון, ובחירת מוזיקת רקע מותאמת ומסונכרנת לויזואל.
השנה החלטנו להפיק שואוריל שונה לחלוטין, כזה שאמנם יהיה מבוסס על קטעים מתוך סרטוני התדמית שהכנו בשנה האחרונה, רק שהפעם השואוריל יהיה בנוי כסרטון עם נושא, ולא רק אוסף אקראי של קטעים.
ראו תחילה את התוצאה הסופית של שואוריל 2020 של יהב הפקות:
במידה ואתה מעוניין לחשוף קו מוצרים חדש, או לפנות לקהל יעד חדש, מומלץ להפיק סרטון מוצר שיווקי, אשר משמש כמקדם מכירות עקרי של קו המוצרים.
במידה ואתה מעוניין להציג את העסק כמוביל בתחומו, ולהגדיל חשיפה ללקוחות חדשים, מומלץ להפיק סרטון תדמית לעסק.
ראו את סרטון התדמית יהב הפקות- שואוריל 2020 Showreel
מדובר על סרטון תדמית של כ- 2 דקות, אשר עונה על השאלה: מה כולל סרטון תדמית מנצח? הסרטון מציג את מה נדרש לכלול בסרטון תדמית, כך שיניב תוצאות חיוביות למי שהפיק את הסרטון. כל הסרטון מבוסס על קטעים מתוך סרטוני תדמית שהפ]קנו בשנה האחרונה.
לסיכום, סרטון התדמית של יהב הפקות, כפי שבא5 לידי ביטוי בשואוריל 2020, שבעצם ענה על השאלה: מה כולל סרטון תדמית מנצח? יצר סרטון מעניין, שמעודד לקוחות פוטנציאלים לצפות בסרטון לכל אורכו, ובכך לחזק את התדמית של יהב הפקות.
מה כולל סרטון התדמית של יהב הפקות שמוצג בשואוריל 2020?
בכדי ליצור עיניין בסרטון התדמית של יהב הפקות, החלטנו להפיק סרטון שיענה על השאלה: מה כולל סרטון תדמית מנצח? כלומר, צפייה בכל הסרטון נותנת מענה לשאלה שמטרידה הרבה מאוד לקוחות שמתכננים להפיק סרטון תדמית לעסק שלהם. הם רוצים תוצאות. לראות שהסרטון באמת קידם את העסק, או את המכירות של המוצר המוצג.
לכן, סרטון התדמית של יהב הפקות כולל ארבעה חלקים, שהם בעצם התושבה לשאלה: מה כולל סרטון תדמית, והם:
1. הצגת הבעיה- החלק הראשון של הסרטון מסביר שקודם כל צריך להציג בעיה קיימת אצל הלקוח, או צורך אמיתי, שמה שיוצג בהמשך יתפור, או יענה על אותו צורך. בכך יוצרים חיבור של הלקוח הפוטנציאלי לפתרון שיוצג בהמשך. בחלק זה הצגנו מספר קטעים המציגים בעיה כושלהי, שוב מתוך סרטוני תדמית שהפקנו בשנה הקודמת.
2. הצגת הפתרון- מיד אחריי שחיברנו את הלקוח לבעיה קיימת, מציגים בקצרה את הפתרון המוצע על ידי העסק לאותה בעיה, כאשר ההצגה היא לא מספרית (פרמטרים) אלא איכותית, כלומר- איזה ערך מקבל הלקוח שרוכש את הפתרון המוצג. גם כאן מה שמוצג בסרטון התדמית הם קטעים מתוך מגוון פתרונות שהצענו ללקוחות שונים.
3. בידול תחרותי- הצגת הפתרון הינו שלב חשוב, אבל לרוב הלקוחות מיד עולה השאלה: למה דווקא הפתרון המוצע? יש הרי המון מתחרים שמציעים פתרונות דומים, ותמיד יש מתחרים. הרעיון בשלב הזה הוא להציג במה המוצר המוצע יותר טוב מהמתחרים. הוא לא צריך להיות הפתרון 'הכי טוב בעולם'. הלקוח צריך להבין למה כדאי לו לקנות דווקא מהיצרן שמציע, כי הוא יותר טוב מהמתחרים. זה מה שנקרא 'בידול תחרותית'.
4. הנעה לפעולה- זה השלב האחרון של סרטון התדמית, בו ממליצים ללקוח הפוטנציאלי להתקדם בתהליך הרכישה, או לפחות ליצור קשר לקבלת פרטים נוספים, שאז הנושא עובר לאנשי המכירות שסוגרים את תהליך הרכישה. חשוב לסגור כל סרטון תדמית בהנעה לפעולה.
ראו סרטון תדמית לחברת כארמור שהפקנו לאחרונה
מדובר על סרטון תדמית לתערוכה בחו"ל, שהפקנו עבור חברת כארמור. החברה מפתחת ומייצרת רכבים צבאיים מוגנים, ומטרת סרטון התדמית הייתה לחשוף את היתרונות של מספר דגמים חדשים שהחברה חשפה במסגרת התערוכה הבינלאומית. כל מה שמוצג בסרטון התדמית הוא דינאמי, בכדי למשוך תשומת לב של אנשים בתערוכה, ומלווים בכותרות גדולות ומודגשות, כך שכל אחד יכול מרחוק אפילו לקלוט את היתרונות של החברה. סרטון התדמית לא מלווה בקריינות, כי בתערוכות לא מקובל להפעיל סאונד. מוזיקת הרקע הנוכחית בסרטון היא רק עבור הגרסה שהועלתה לאתר החברה.