יהב הפקות
phone3, phone, contact, telephone, support, call
למידע, ייעוץ או הצעת מחיר
יובל רווח:
052-366-8886
ההברקה של 'אראלה ממפעל הפיס'

"שלום, מדברת אראלה ממפעל הפיס"!


מי לא חולם לקבל כזו שיחת טלפון? במה בעצם שונה חלום זה, מהחלום של לזכות בפרס של מפעל הפיס? ההבדל תהומי. החלום של לזכות בפרס של מפעל הפיס הוא חלום מאוד כללי, בניסיון להאמין במשהו לא מוחשי, תוך ידיעה שהסיכוי לזכיה מאוד נמוך. לעומת זאת, לחלום על שיחת טלפון מאראלה הוא משהו מאוד מוחשי, אפילו אישי, כי הרי אנחנו כבר מכירים את אראלה בשם ושמענו את קולה הרבה פעמים. שמענו גם כמה אנשים מתלהבים כאשר היא מדברת איתם בטלפון (גם אם לפעמים זה נשמע מבויים, זה עדיין מאוד מוחשי). בהחלטה של מפעל הפיס לעבור לקמפיין מבוסס טלפון מאראלה, הם הפכו משהו מאוד ארטילאי למשהו מאוד מוחשי ומוכר, ובעצם הנגישו את הזכיה לכל אזרחי המדינה.

 

ואיך זה קשור לסרטי תדמית לעסקים?


בעולם הפקת סרטי תדמית לעסקים קיימים שני סוגי סרטים:

- סרטי תדמית המציגים את העסק במטרה להעביר מידע שימושי ומועיל ללקוח, בצורה מעניינת

- סרטי תדמית המציגים את העסק, תוך יצירת חיבור רגשי בין הצופה (הלקוח הפוטנציאלי) לבין אנשי העסק

מנהל שיווק- מעוניין בהפקת סרטי תדמית עבור העסק?

 

מעוניין להגדיל מכירות בזמן קצר יחסית?

ראו תחילה שתי דוגמאות שונות של סרטי תדמית לעסקים

סרט תדמית ליבואן מכונות קפה 

סרט התדמית מבוסס על תמונות סטילס בשילוב קריינות, להצגת המגוון של מכונות הקפה והיתרונות שלהם ביחס לתחרות

סרט תדמית ליבואן מכשור רפואי מתקדם 

סרט התדמית מבוסס על צילומי וידאו של בעל העסק והמוצרים, וכן עדויות לקוחות מרוצים.

מה ההבדל בין שני סרטי תדמית לעסקים אלה?

אכן, ההבדל בין סרטי התדמית הוא מהותי. ברור שסרט התדמית השני, אשר בו הצופים (הלקוחות הפוטנציאלים) נחשפים לבעל העסק, ושומעים עדות של לקוחות מרוצים, מאוד מתחברים לעסק, ומכאן התנעת תהליך רכישה מאוד קצר. 
 

חשיבות הרגש בהפקת סרט תדמית לעסק

לדעתי, רגש הוא מקדם מכירות מספר 1. לקוח פוטנציאלי שצופה בסרט ומתחבר רגשית לעסק ולמוצרים, בהחלט יכול להפוך ללקוח בפועל, ובוודאי הרבה יותר ממי שלא התחבר רגשית לעסק. בהרבה שיחות שלי עם מנהלי שיווק, הם נוטים קצת לזלזל בנושא הרגש, עם טענות כגון: אנחנו חיים כיום בעולם אדיש, מנוכר וחסר רגש, אז למה להשקיע ברגש דווקא בסרטי התדמית? אז אני מסכים שהעולם הופך בקצב גבוה למנוכר. די לראות את הרשתות החברתיות, ואת ההגדרה החדשה של 'חברים', או 'חברים וירטואליים'. עדיין, החלטות רכישה גם בעבר וגם כיום מבוססות בהרבה מקרים על החלטות ספונטניות שמבוסס על קשר רגשי. לכן, גם כיום מומלץ להקדיש מחשבה לקראת הפקת סרט תדמית לעסק, איך ליצור קשר רגשי עם הצופה בסרט התדמית.


לסיכום, מכיוון שעסקים עושים בין אנשים ולא בין עסקים, מומלץ מאוד להפיק סרטי תדמית לעסקים בהם מציגים את אנשי העסק, ויוצרים חיבור רגשי בין הצופה (הלקוח הפוטנציאלי) לבין אנשי העסק.



אולי יעניין אותך גם:  סרט תדמית לקידום אפליקציה חדשה


                               סרט תדמית שיווקי למטרות ייצוא
 

ראו סרט תדמית לשיטת תיקוני פח חדשניים שהפקנו לאחרונה

מדובר על חברה שפיתחה שיטת תיקוני פח חדשניים לרכב, כאלה שלא מחייבים תיקוני צבע ושלא גורמים לירידת ערך הרכב מבחינת הביטוח, כמו תיקוני פח רגילים. על מנת לחבר רגשית את קהל היעד לנושא, הפקנו סרט תדמית זה, אשר מציג מגוון בעיות יום יומיות בהן נתקל כמעט כל בעל רכב. זה מוצג בצורה הומוריסטית, בצילומים של סיטואציות בשחור-לבן, שמעלים חיוך ובאותו זמן גם יוצרים הזדהות. לכן, כזה סוג של סרט תדמית גרם ללא מעט לקוחות פוטנציאלים ליצור קשר ולקבל פרטים נוספים על הנושא.
במידה ואתה מעוניין לחשוף קו מוצרים חדש, או לפנות לקהל יעד חדש, מומלץ להפיק סרט מוצר שיווקי, אשר משמש כמקדם כירות עקרי של קו המוצרים.
במידה ואתה מעוניין להציג את העסק כמוביל בתחומו, ולהגדיל חשיפה ללקוחות חדשים, מומלץ להפיק סרט תדמית לעסק.
במידה ואתה נדרש לבצע הדרכות של מוצרים חדשים ללקוחות, סרט הדרכה הינו פתרון יעיל ומקצועי, שחוסך עלויות הדרכה משמעותיות.

יהב הפקות- סרטי תדמית לעסקים

ראו סרט תדמית לחברת ייצור מכלולים מכניים זעירים

מדובר סרט תדמית באורך של כ- 1.5 דקות, אשר מבוסס ברובו על צילומי וידאו, אשר מציגים הן את התשתיות הרבות והמגוונות של העסק, והן את אנשי העסק. בצורה כזו, סרט התדמית כאילו מקיים סיור (וירטואלי) של הצופה בתוך העסק, ומחבר רגשית את הלקוח הפוטנציאלי עם העסק. חיבור רגשי הוא מניע לפעולה הכי חשוב, גם כאשר מדובר בעסקים. הסרט כולל גם גרפיקה דינאמית, בעיקר במטרה להעשיר את הויז'ואל. חשוב בכאלה סרטי תדמית לשלב כותרות ראשיות להדגשת מסרים עיקריים. הקריינות הינה של קריין מקצועי, שהוא American Native Speaker, מכיוון שקהל היעד העיקרי הוא אמריקאי.